Cattery Hof van de Bolle Britjes

Kittenbeleid

Al onze kittens worden liefdevol grootgebracht in huiselijke kring. Zij lopen vrij rond in onze woning…en worden zeker niet in een kooi geplaatst! Zodra ze de leeftijd van 13 tot 15 weken hebben bereikt, mogen ze vertrekken naar hun nieuwe baasjes!

 

Wanneer onze kittens verhuizen zijn ze…volledig ontwormd…vrij van parasieten…zijn ze 2 maal ingeënt…tevens zijn ze in het bezit van een prachtige stamboom…Europees paspoort…vaccinatieboekje…eigendomscertificaat…geregistreerde chip en kitten pakket.

 

Voordat onze kittens definitief naar hun gouden mandjes vertrekken krijgen ze van onze dierenarts nog een laatste Check-up!!! Indien U interesse mocht hebben in ‘n kitten kan U een optie nemen.   Onze kittens mogen pas kraambezoek ontvangen vanaf hun 5 de week. Na dit bezoekje kan je het kitten reserveren mits betaling van een voorschot. Onze kleine rakkertjes liggen ons zeer nauw aan het hart!

Wij willen dan ook zorgzame en goede baasjes voor hun verdere leven! Wanneer wij na een persoonlijk gesprek ondervinden dat de aanschaf van één onzer kittens…een impulsieve beslissing zou zijn…zullen wij U het kitten weigeren te verkopen…het is een levend wezen dus “Bezint voor ge begint” !!!!!!

 

Onze kittens verlaten hun geboortehuisje met fokverbod!!! Enkel in overleg zal dit verbod besproken kunnen worden met collega fokkers. Niet alle kittens zijn geschikt voor show of fok…ook daarin zullen we zéér selectief zijn!!!